Lediga lägenheter Victoria ParkMed 3 000 hyresrätter i Eskilstuna är Victoria Park en av de största hyresvärdarna i kommunen. I Eskilstuna förvärvade man de första fastigheterna 2015 och har sedan det bara växt och utökat beståndet ytterligare.

Oavsett vad du söker för boende i staden finns det goda förutsättningar för att Victoria Park kan erbjuda något för dig. Man har allt från mindre lägenheter på ett rum till bostäder med åtta rum och kök. Du har även möjlighet att hyra boende i ett radhus ifall du drömmer om en mindre trädgård men samtidigt behålla fördelarna med en hyresrätt.

Som hyresvärd anstränger sig Victoria Park för att erbjuda bra miljöer både inom- och utomhus. Som hyresgäst får du även möjlighet att göra diverse tillägg om så önskas för att öka standarden i din bostad ytterligare.

För att söka en av Victoria Parks attraktiva lägenheter i Eskilstuna behöver du registrera dig som bostadssökande på deras hemsida. Därefter är du välkommen att göra intresseanmälningar på lediga bostäder. Ett antal grundkrav behöver vara uppfyllda för att du ska erbjudas visning och lägenhet. Nu ligger 83 vakanta bostäder ute på hyresvärdens hemsida.

Kontakta Victoria Park
Adress: Domaregatan 10, Eskilstuna
Telefon: 010 20 93 900
E-post: rabergstorp@victoriapark.se
Hemsida: www.victoriapark.se

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Victoria Park men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.victoriapark.se

Visa alla lediga lägenheter i Eskilstuna