Norregatan F, lgh

Eslöv
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Norregatan F, lgh, Eslöv
Hyrdes ut: 2021-07-31
Hyra:

8991 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

61 m2

Våningsplan:

4

Hyresvärdens beskrivning

I det här projektet kan du söka max 10 lägenheter samtidigt.

Plats att leva – mitt i stan

Kvarteret Slaktaren ligger på Norregatan 5-7 mitt i Eslövs centrum, nära till service, restauranger, mataffärer och shopping. Tre huskroppar med karaktär och attityd formar ett eget kvarter runt en gemensam gård som för tankarna till Köpenhamn. Eslövs station når du på några minuters promenad. Där tar du dig enkelt till Malmö, Helsingborg, Kristianstad och Köpenhamn, eller vidare mot Småland, Stockholm eller Blekinge. Till Lund åker du på bara nio minuter.

Bo hållbart

Fastigheten är miljöcertifierad enligt Miljöbyggnad, nivå silver. Det innebär högt ställda krav på energiförbrukning, innemiljö, byggmaterial, sunda material och bra ljusinsläpp. Till exempel är vitvarorna utvalda för att vara så energieffektiva som möjligt. På taken sitter solpaneler som bidrar till fastighetens energiförsörjning. Närheten till Öresundstågen och en gemensam bilpool gör det lite enklare att göra hållbara val i vardagen.

Bekvämlighet och hög standard

Lägenheterna har balkong eller fransk balkong och några har egen takterrass. Alla lägenheter, förutom de fem radhusen, är tillgängliga med hiss. Stora fönster ger generöst ljusinsläpp som reflekteras av vita väggar och takhöjden på hela 2,7 meter gör att lägenheterna känns ljusa och luftiga. Samtliga fönster har persienner monterade. Golven är genomgående av ekparkett, förutom i hall, kök och badrum där det ligger grått klinkers.

Vitt, granit och trä

Köken har vita skåp från Marbodal och arbetsbänkar av laminat med granitutseende. Kaklet går i samma färgskala som bänkskivorna och golven är i grått klinker. Alla kök har induktionshäll, inbyggd varmluftsugn och inbyggd mikrovågsugn. 3-5 rok har separat kyl och frys medan 1-2 rok har kombinerad kyl/frys. Samtliga lägenheter har diskmaskin.
Badrummen är helkaklade i vitt och grått. Här finns duschhörna med glasväggar och takdusch, kommod och badrumsskåp från Hafa. Alla lägenheter har egen tvättmaskin och torktumlare och i badrummen finns även handdukstork.

Titta runt i husen

Med hjälp av en boväljare kan du klicka dig runt i husen och se var lägenheterna ligger, hur stora de är och vad hyran ligger på. Du hittar boväljaren på Slaktarens webbsida (https://slaktaren.ebo.se/) där du scrollar ner till den pekande handen. Du kan välja de olika huskropparna genom att klicka på ”Rotera” i hörnet längst ner till höger i boväljaren.

Värme och vatten

Värme ingår i hyran. Kostnad för varm- och kallvatten tillkommer enligt individuell mätning. Byggnaderna har gemensamt el-abonnemang. Det innebär att hyresgästerna köper el från fastighetsägaren, där elen delvis kommer från solcellerna på taken. Kostnaden på 195 kr/månad för lägenhetsabonnemang samt kostnad för förbrukade kilowattimmar betalas till Eslövs Bostads AB.

Parkering

Ett mindre antal parkeringsplatser finns på gården, varav några är under tak. Platserna är förberedda för laddning av elbil. På en av parkeringsplatserna står en poolbil som hyresgästerna i kvarteret har tillgång till. Parkeringsmöjligheter finns även på gatorna i kvarteren och på närliggande större parkeringsplatser.

Övrigt

1. Porttelefonen till huset är kopplad till den egna mobiltelefonen vilket ger dig större flexibilitet när du får gäster. Likaså ger de digitala låsen till lägenheterna en större frihet då du kan styra låset via en app och släppa in gäster eller leveranser när du inte är hemma.
2. Lägenhetsförråd finns i källare eller i hus på gården.
3. Lägenheterna är anslutna till fibernät och uttag finns i alla rum.
4. En obligatorisk kostnad för tv tillkommer med 85 kr/månad. Till varje lägenhet ingår en digitalbox som hyresgästen själv beställer före inflyttning.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Eslöv

Rapportera fel