Örsta Örsta

Eslöv
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Örsta Örsta, Eslöv
Hyrdes ut: 2021-06-22
Hyra:

3200 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

7 m2

Beskrivning

Erbjuder pendlare, studenter eller andra delat boende i ett stort hus (200 kvm) på jättestor naturtomt med egen liten skog/park strax utanför Lund på landet (mellan Örtofta och Kävlinge). Du får ett eget avskilt rum (ca 7 kvm) men du får också ta del av huset övriga faciliteter såsom gigantisk tomt (6.000 kvm) med stor gräsmatta, mindre skog liksom även hemmabio med storbildsskärm, öppen spis, matsal, salonger mm. För den hästintresserade finns det även möjlighet att hyra stallbox hos grannes hästgård. Det är endast 3 km (12 minuter med cykel) till närmaste tågstation i Örtofta som har bra förbindelser och det tar endast 8 minuter med tåg in till Lund.

Ni kan tillträda senast den 1 augusti 2021 eller eventuellt tidigare enligt överenskommelse.

Skriv och berätta om dig själv (vem du är, fritidsintressen, vad du jobbar med eller studerar etc), dina inkomstuppgifter, referenser sedan kallar jag till personligt möte och visning med var och en som jag väljer att gå vidare med.

För min egen del så har jag arbetat tidigare som jurist på advokatbyrå men sedan år 2000 arbetar jag som jurist inom finansbranschen. Jag är utbildad ekonom och jurist och har eget hemmabibliotek med relevant doktrin inom bl a dessa områden. Min stora passion och fritidssysselsättning är musik. Jag har egen inspelningsstudio mm hemma där jag skapar egen musik och spelar i två rockband. Det är således ett stort plus om du själv är musiker och särskilt om du spelar keyboard för vi söker en keyboardist till vårt husband.

Du bör tåla katt som är mitt husdjur.

Deposition om en månadshyra (3.200 kr).

Vänligen

Jöran

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Eslöv

Rapportera fel