Valenciavägen 1

Falkenberg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Valenciavägen 1, Falkenberg


Hyra:

9000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

60 m2


Beskrivning

Boende i centrala Falkenberg
Vårt extraboende är nu totalrenoverat och klart.
Det är ett fullt utrustat och fristående gästhus med två sovrum, badrum och kombinerat allrum/kök med allt nödvändigt så som diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare, bredband på ca 20mbit/s (wifi), fast belysning i alla rum och egen parkeringsplats. Totalytan är på ca 55-60m2 och är uppvärmt av en luftvärmepump i allrummet och elradiatorer i sovrummen. Det ena sovrummet har egen utgång till uteplatsen. Denna ligger under tak och är ca 25m2 stor.
Boendet är delvis möblerat då det finns en kontinentalsäng i det stora sovrummet, en 90cm säng i det lilla sovrummet, två lite äldre soffor och bord i allrummet och även ett köksbord. Det finns helt nya och oanvända bäddmadrasser till sängarna och övriga möbler kan lätt göras av med om så önskas. De är annars tillgängliga om hyresgästen skulle behöva dom.
Boendet är beläget endast 950m från Falkenbergs centrum och det finns två matbutiker, pizzeria och köpcenter inom 500m. Bostaden ligger i det lugna bostadsområdet Valencia så det är ordagrant promenadavstånd till allt.
En lugn rök& husdjursfri person (eller par) med fast anställning eller tidsbegränsad anställning under hyrestiden sökes därför för tillträde under januari-februari 2016.
Då allt är nybyggt och även vi behöver känna på hur det är att vara hyresvärdar begränsar vi uthyrningsperioden till ett år, d.v.s. årsskiftet 2016/2017, till att börja med.
Hyran är 9.000:- per månad och det rör sig då om en totalhyra där värme, vatten, el och bredband ingår.
Hyran betalas i förskott varje månad och en deposition på en månad behövs.
En första kontakt sker endast via epost och skall innehålla namn och personuppgifter på den eller de sökande, samt uppgifter om anställning.
Självklart även eventuella frågor.

En sak till, vissa självklara saker så som badrumsspegel finns inte på fotot, det beror helt enkelt på att spegeln ej blivit monterad vid fototillfället. Självklart kommer allt finnas.

Med vänlig hälsning

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Falkenberg