Falköpingsvägen 32, 521 98Broddetorp

Falköping
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Falköpingsvägen 32, 521 98Broddetorp, Falköping


Hyra:

6200 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

79 m2


Beskrivning

Lägenhet med trädgård i Broddetorp
Lägenhet med trädgård i Broddetorp

Huset är en charmig 30-talsvilla som ligger i samhället Broddetorp. Lägenheten består av tre rum och ett kök och är belägen på bottenvåningen. De tre rummen förutom köket är vardagsrum, sovrum och ett ytterligare rum som kan användas som en stor lyxig hall eller ett ytterligare sovrum/arbetsrum. Om man vill slippa att använda det extra sovrummet/arbetsrummet som genomgångsrum från huvudentrén kan man välja att använda groventrén som ingång istället. Hyran avser varmhyra, dvs värme ingår. Hushållsel ingår inte men lägger man till 350 kronor så ingår hushållselen i hyresbeloppet.

I hyran ingår trädgård och ett stort förråd i uthuset. Trädgården består av gräsmatta, trädgårdsland, vinbärsbuskar, äpple-, plommon- och päronträd. I förrådet finns tillgång till skåp för förvaring och el för t ex extra frysskåp eller maskiner. På framsidan av huset finns eluttag som kan användas för sladd till motorvärmare. Manuella snöröjningsredskap finns och kan nyttjas (snöröjning vid infart och trappor får hyresgästen sköta själv). Hyresgästen står för gräsklippning; en robotgräsklippare finns och kan nyttjas så länge den fungerar, därefter står hyresgästen själv för att skaffa gräsklippare. Egen tvättmaskin finns i källaren. Fiber (snabbuppkoppling till internet) finns och kan nyttjas för telefon, TV, datorer etc. Kostnad för abonnemang av dessa tjänster ingår inte i hyran.

Rökning är ej tillåten.

Lägenheten blir ledig 1 oktober, eventuellt tidigare.

Broddetorp är ett litet samhälle som ligger 1,7 mil utanför Falköping. I samhället finns en livsmedelsaffär, en förskola och en skola för årskurs 0-5, därefter får barn i årskurs 6-9 skjuts med skolbuss till en skola i Gudhem. På kvällarna anordnas sport- och andra aktiviteter i samhället av byborna genom bland annat en aktiv samhällsförening som också engagerar sig i frågor som är aktuella för samhällsborna.

Är du/ni intresserade, hör av dig/er via telefon (ej e-post). Lämna gärna ditt telefonnummer på telefonsvararen om vi inte svarar för vi har inte någon nummerpresentatör på telefonen.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Falköping