Glimmerstigen

Falun
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Glimmerstigen, Falun


Hyra:

6646 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

52 m2


Beskrivning

Nybyggd 2:a på galgberget
Jag hyr ut min fina 2:a på 51.5 kvm i andrahand. Lägenheten är på bottenplan med stor uteplats och utsikt över Runn. Lägenheter ligger på Galgberget med närhet till naturen, golfbana, elljusspår mm. Gångavstånd till mataffär, cykelavstånd till centrum och bra bussförbindelser.

Lägenheten kommer vara delvis möblerad. Möbler som kommer finnas är soffa, säng, lampor, gardiner, utemöbler mm. Ingen köksutrustning kommer finnas. Diskmaskin finns.

I hela huset är det rökförbud både inne och på balkonger. Vi har haft katt i lägenheten men ser helst att du/ni är djurfria.

Lägenheten hyrs ut under 1 år från och med mitten av juni 2018 till slutet av juni 2019. Jag vill att samma person/personer hyr under hela perioden. Hyrs ut via kopparstaden och inkomst ska godkännas via dem och referenser ska lämnas. Deras regler för minimiinkomst kan man läsa här: http://www.kopparstaden.se/sok-ledigt/uthyrningpol icy/

Utöver att du/ni blir godkänd av kopparstaden vill jag att ni har 2 referenser från tidigare hyrsevärdar då jag fortfarande är ansvarig för att du/ni sköter er, betalar och att inga skador på lägenheten uppstår.

Hyran ligger på 6646kr/månad kallhyra. Parkering med motorvärmare finns för en kostnad av 200kr/månad.

Ledig från och med 11 juni. Vill att du/ni kommer och tittar på lägenheten innan den hyrs ut. Kontakta mig i första hand på mail med en beskrivning av dig/er samt telefon nummer så ringer jag upp.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Falun

Rapportera fel