Harmsarvsvägen 50

Falun
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Harmsarvsvägen 50, Falun


Hyra:

2500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

90 m2


Beskrivning

Äldre hus uthyres nära Falun
Hej,
OBS: Uthyres t.o.m maj 2017, inflytt direkt.
Jag undrar om det finns intresse att hyra ett äldre hus i Grycksbo, 8km utanför Falun. Huset är lite äldre och inte i bästa skick. Som du ser på bilderna är det fint, men både köket och toaletten har gammal inredning. Resten av huset är dock nymålat och golven fina.

Jag tänkte hyra ut det för 2500 kr/mån plus att du/ni tar alla andra kostnader; Försäkringen, elen och sophämtning. Huset har dels en vedpanna som går att elda i (det är vattenburen värme i huset) men den late kan låta elpatronen värma vattnet. Gör man så, och eldar i kamin och använder gasolvärmaren som också finns kan de kallaste månaderna dra iväg elkostnaderna beroende på hur kallt ni klarar av att ha det. Jag har gjort både och. och den dyraste månaden jag haft låg på ca. 3500 kr för enbart el utan eldning. Normalt bör driftkostnader ligga runt 1500 kr/mån utöver hyran.

Om huset:
På övervåningen finns det två separata sovrum. Varje rum har egen kattvind med inbyggd säng där också. Även husets enda toalett/dusch finns på övervåningen.
På nedervåningen finns det stora köket och stora rummet med kaminen. Så även tvättrum med torktumlare.

På gården finns en vedeldad bastu.

Jag har använt huset sporadiskt och kommer under vintern inte ha möjlighet att vara där.

Så, om du eller ni behöver ett billigt boende över vintern. Jag tänker att det kan vara perfekt för två eller tre studenter, så är detta en jättechans att bo billigt och lugnt över vintern.

Är du nyfiken, slå gärna en signal så kan vi prata mer. Visar gärna upp det. Detta är mitt lilla paradis som jag gladeligen delar med mig till rätt person/personer som tar ansvar. Det tar ca. 10 min att gå till bussen, och bussarna går fram till sena kvällen var 30 min och tar 10 min till stan.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Falun