Jungfruvägen

Falun
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Jungfruvägen, Falun
Hyrdes ut: 2021-09-01
Hyra:

5248 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2

Våningsplan:

2

Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Här bor du lugnt, skönt och lummigt med innergårdar i hus om två och ett halvt plan. Här finns charmiga vindsvåningar med snedtak och generösa ljusinsläpp. På nedervåningen räcker det att ta fyra steg ut för att känna innergårdens gräs under fötterna. De stora innergårdarna har uteplats, lekplats och cykelparkering. Lägenheterna på markplan har egna uteplatser att koppla av på. Bor du en trappa upp väntar en balkong för soliga dagar med en kopp kaffe vid utemöblerna. Naturnära och fritt från bilvägar – Bojsenburg är idealiskt för barnfamiljer. Områdets egen badstrand, Bojsen beach, finns vid sjön Varpans strand. Minigolfbana, glasskiosk och badplats ligger vid Kålgården en kort promenad bort. På fem-tio minuter cyklar du till centrum. På drygt tio till Lugnets idrottsanläggningar eller Högskolan. Om du inte väljer någon av alla busslinjer som passerar området. Som miljöbonus ordnas nu med uppvärmning via miljövänlig fjärrvärme till området. Bastu och grovtvättstuga finns.
Lägenheten:Nästa hyresgäst har möjlighet att välja ny tapet till vardagsrum och sovrum, ny golvmatta till hall och kök. Det är möjligt att få parketten i vardagsrummet slipad, badrummet målat samt köket målat. All eventuell renovering sker efter inflytt. 

Pågrund av de särskilda omständigheterna som råder till följd av coronavirusetcovid-19 så har vi ändrat våra rutiner för visning av lägenheter. Du som fårerbjudande kommer att få bilder på lägenheten skickade till dig istället för enfysisk visning

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Falun

Rapportera fel