Källtorpsvägen

Falun
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Källtorpsvägen, Falun


Hyra:

6000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

60 m2


Beskrivning

Mysig 2:a uthyres inkl katt till kattälskare
Hej!

Då jag ska studera utomlands från Januari 2016 - Juni/ev Aug 2016, så hyr jag ut min mysiga lägenhet i Gamla Främby, Källtorp i Falun i andrahand tillsvidare med möjlighet till förlängning. Ev delvis möblerad vid överenskommelse.

Min kära katt vill även stanna kvar och bo med den nya hyresgästen under tiden jag är borta, därför söker jag en hyresgäst som älskar katter, som skulle ta väl hand om min lilla tjej, och som ser det som en bonus att få flytta in och dela hem med min ljuvliga kattdam. Det är allra viktigast för mig att jag finner en passande hyresgäst som verkligen tycker om katter, så att min lilla tjej har det bra medans jag är borta.

Jag söker en lugn, vuxen och skötsam kvinna med stabil inkomst. Det är ett lugnt och skönt hyreshus där det är tyst och rofyllt, därför är inte hög musik eller fester passande eller tillåtet. Delad ingång endast med en annan hyresgäst. Jag trivs mycket bra i lägenheten då den är så rofylld, har gammal charm, bra planlösning, med fina träd och natur utanför varje fönster. På härligt cykel/gångavstånd till Falu centrum trivs jag bättre här än inne i stan, då det är närmare till naturen och vattnet här.

I hyran ingår allt utom bredbandet.

Skriv och berätta om vem ni är, vad ni har för jobb, hur länge ni skulle vilja hyra (ev förlängning) och vad ni har att erbjuda min lilla katttjej så återkommer jag till den jag gärna träffar för eventuell uthyrning till.

Deposition på sista månadshyran krävs för kontrakt.

Med vänliga hälsningar,
Petra

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Falun