Kisvägen

Falun
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kisvägen, Falun


Hyra:

6000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

53 m2


Beskrivning

Fin lägenhet uthyres inkl älskad katt
Hejsan!

Då jag tänker testa på att studera utomlands ett tag så hyr jag ut min ljusa fina lägenhet centralt i Falun, inklusive min älskade katt, då jag inte kan ta med henne till mitt nya boende just nu.

Förhoppningsvis kan jag ta med henne framöver om ett år framåt, annars kommer jag att söka ett nytt kärleksfullt hem åt henne - men tills jag har en annan stadig och stabil lösning för henne så hoppas jag att finna en varm och kattkär människa att hyra ut min bostad till, som ser det som ett stort plus att få ta hand om min lilla älskling.

Min lägenhet ligger centralt i Falun och har en STOR uteplats. Så jag ser med fördel någon som också har gröna fingrar och gärna vill ha en stor uteplats med rabatter att odla och ta hand om. En kattkär och växtintresserad person helt enkelt! (trädgården sköter sig annars överlag helt själv)

Jag söker någon som är 30+, vuxen, ansvarstagande, skötsam och en fin människa helt enkelt som älskar katter och är kattvan. Rökning, alkohol eller fester är inte tillåtet. Min katt är van vid att leva i ett lugnt och rofyllt hem så jag söker någon som lever likadant.

Min katttjej är helt underbar med en stark personlighet. Hon älskar att mysa och bli kliad, och tycker om att vara nära. Hon är dominant och går inte överens med andra katter eller djur. Hon passar heller inte ihop med små barn. Utöver det är hon ljuvlig med sina små egenheter :)

I hyran för 6000:- ingår allt. Kan hyras ut delvis möblerat.
Uthyres från v 38 eller 39 - slutet av September.

Hör av dig med en beskrivning om vem du är, din livssituation och vad du kan erbjuda min älskade katt, så kontaktar jag dig som är intressant!

Tack så mycket för ert intresse!

Med vänliga hälsningar,
Petra

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Falun