Manhemsvägen 30

Falun
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Kopparstaden
Adress: Manhemsvägen 30, Falun
Hyrdes ut: 2015-02-01


Hyra:

2336 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

23 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Området:

Området kallas "Knoppen" i folkmun och ligger på sluttningen ovanför centrum, en kort promenad från Lugnets unika idrottsanläggning och naturreservat.

Läget och standarden, många av lägenheterna är nyligen renoverade - med kakel och klinkers i badrummen, gör området mycket attraktivt. Här finns mindre klägenheter med fönster både mot gården och gatan och större lägenheter i två plan.

Det höga läget gör området ljust och lättillgängligt, med skogspartier, lekplatser och uteplatser som inbjuder till en stadsnära picknick runt husknuten.

Knoppen har Servicebutik. För den som vill motionera väntar exempelvis en fotbollsplan, ett gym med sjukgymnaster, spolad isbana och oräkneliga pormenad- och löprundor runt Lugnet.

Läs mer om området här:
http://www.kopparstaden.se/omraden/lustigknopp/

Närområdet:Området kallas ”Knoppen” i folkmun och ligger på sluttningen ovanför centrum, en kort promenad från Lugnets unika idrottsanläggning och naturreservat. Läget och standarden, många av lägenheterna är nyligen renoverade – med kakel och klinkers i badrummen, gör området mycket attraktivt. Här finns mindre lägenheter med fönster både mot gården och gatan och större lägenheter i två plan. Det höga läget gör området ljust och lättillgängligt, med skogspartier, lekplatser och uteplatser som inbjuder till en stadsnära picknick runt husknuten. Knoppen har servicebutik, kiosk och pizzeria. För den som vill motionera väntar exempelvis en fotbollsplan, ett gym med sjukgymnaster, spolad isbana och oräkneliga promenad- och löprundor vid Lugnet.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Falun