Manhemsvägen

Falun
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Manhemsvägen, Falun
Hyrdes ut: 2019-02-01


Hyra:

2371 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

23 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Området:

Området kallas "Knoppen" i folkmun och ligger på sluttningen ovanför centrum, en kort promenad från Lugnets unika idrottsanläggning och naturreservat.

Läget gör området mycket attraktivt. Här finns mindre lägenheter med fönster både mot gården och gatan och större lägenheter i två plan. Många har renoverade badrum med kakel och klinker.

Det höga läget gör området ljust och lättillgängligt, med skogspartier, lekplatser och uteplatser som inbjuder till en stadsnära picknick runt husknuten.

För den som vill motionera väntar exempelvis en fotbollsplan, ett gym med sjukgymnaster, spolad isbana och oräkneliga promenad- och löprundor runt Lugnet.

Läs mer om området här:
http://www.kopparstaden.se/omraden/lustigknopp/

Närområdet:Området kallas ”Knoppen” i folkmun och ligger på sluttningen ovanför centrum, en kort promenad från Lugnets unika idrottsanläggning och naturreservat. Läget och standarden, många av lägenheterna är nyligen renoverade – med kakel och klinkers i badrummen, gör området mycket attraktivt. Här finns mindre lägenheter med fönster både mot gården och gatan och större lägenheter i två plan. Det höga läget gör området ljust och lättillgängligt, med skogspartier, lekplatser och uteplatser som inbjuder till en stadsnära picknick runt husknuten. Knoppen har servicebutik, kiosk och pizzeria. För den som vill motionera väntar exempelvis en fotbollsplan, ett gym med sjukgymnaster, spolad isbana och oräkneliga promenad- och löprundor vid Lugnet. Lägenheten:Nästa hyresgäst får välja ny färg till lägenheten (ej badrummet) om så önskas, samt ny golvmatta till hallen. All eventuell renovering sker efter inflyttning.
Lägenheten kan bli ledig tidigare än 2019-02-01 efter överenskommelse med nuvarande hyresgäst. Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Falun

Rapportera fel