Norra Järnvägsgatan

Falun
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Norra Järnvägsgatan, Falun
Hyrdes ut: 2019-02-01


Hyra:

11190 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

96 m2

Våningsplan:

6


Hyresvärdens beskrivning

Området:

Nära till både lugn och puls

Vitsippan ligger i Britsarvet, bara en kilometer från centrum. Med ett oslagbart läge finns allt du kan tänka dig i närheten - såväl butiker och restauranger som grönskande natur och motionsmöjligheter.

 

Närområdet:

Norra Järnvägsgatan 5-7, även kallat "Vitsippan", ligger i området Britsarvet och har en oslagbar kombination av lugn och närhet till allt. Endast en kilometer bort hittar du det fartfyllda Lugnet, med det mesta för dig som gillar sport och motion. Ungefär samma avstånd är det till Faluns centrum med dess rika kultur-, shopping och uteliv. Alldeles runt hörnet finns promenadstråket runt Kålgården och även dagis och skola.

Husen är byggda 2012 med passivhusteknik. Det innebär bl.a. att byggnaderna är välisolerade vilket ger hög komfort tillsammans med låg miljöpåverkan. Lägenheterna har stora fönster med massivt ljusinsläpp och fina fönsternischer- det ger verkligen rummen en extra dimension. Självklart har alla lägenheterna på bottenvåningen egna uteplatser, och övriga lägenheter inglasade balkonger.

På gården finns ett inrett växthus, fritt att disponera under en stor del av året om man önskar, för födelsedagskalas, middagsbjudning eller bara daglig gemenskap med grannarna.

Vitsippan är det perfekta boendet för dig som vill ha mer än det mesta. Här har du närhet till allt Falun kan erbjuda.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Falun

Rapportera fel