Sturegatan 25

Falun
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sturegatan 25, Falun


Hyra:

6900 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

50 m2


Beskrivning

Superfin 2:a centralt i Falun
Hej!
Vi är ett par som ska flytta utomlands under 3 terminer och önskar hitta någon som kan hyra vår lägenhet under denna period. Uthyrningsperioden kommer att vara från 2016-01-27 till 2017-08.
Lägenheten är en bostadsrätt inköpt i september 2015 med 2 RoK och endast 700 meter till Falun city.
Bostaden ligger på första våningen, har balkong och även tillgång till gräsmatta precis nedanför. Det finns en trappa från balkongen som gör att man har en egen trädgård där man kan grilla och spela kubb, det inte är någon annan som nyttjar denna plats.
Grannarna är lugna och trevliga och det är ett fint område med endast 2 minuters promenad till den populära sjön Tisken i centrala Falun.
I huset finns en tvättstuga som väldigt få i föreningen använder vilket resulterar i att det alltid finns tid när du vill.
Vi kommer att hyra ut lägenheten med de stora möblerna (soffa, säng, skohylla, tv-bord mm), men allt småplock som prydnadssaker, köksgrejer och tv mm kommer att plockas bort. (Detta kan dock diskuteras)
I hyran ingår en parkeringsplats med motorvärmare om detta önskas. Annars dras denna summa bort. El och vatten tillkommer på ca 200 kr/mån.

Vi ser att du som hyr är rök- och djurfri och önskar hyra under helst hela perioden. Vi önskar också att få träffas personligen innan kontraktskrivning.

Vill ni ser mer bilder eller har några funderingar är ni välkomna att kontakta Viktoria via mail eller telefon.

Med vänliga Hälsningar
Anna & Viktoria

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Falun