Svärdsjögatan 23

Falun
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Svärdsjögatan 23, Falun


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

18 m2


Beskrivning

Centralt i Falun, rum uthyres 5 mån
Mitt mellan Högskolan på Lugnet och Stora Torget ligger denna topplägenhet på 145 kvm, 6 r.o.k med stor härlig altan med grill och utemöbler, öppen spis och stort härligt kök med utgång mot altanen. Sovrum om cirka 20 kvm uthyres möblerat med en enkelsäng av toppkvalitet, byrå och stora garderober. Lägenheten är fullt möblerad och har ett fullt utrustat kök.
Hyra 4.500 kr per månad samt en månads deposition. I hyran ingår el, värme, trådlöst internet samt tillgång till parkeringsplats.

Rummet är att betrakta som inneboende och inflyttning kan ske den 16 januari eller så snart som möjligt. Rummet uthyres till i början av juni, eventuellt längre.

Att bo med andra i samma lägenhet innebär hänsyn, respekt samt att man får plocka undan efter sig och hålla rent och snyggt för allas trivsel. Jag vill i första hand hyra ut rummet till dig som är rökfri och har jobb i Falun. I andra hand kan jag tänka mig att hyra ut till en högskolestudent över 25 år. Skriv några rader om dig själv om berätta varför du tror att just du är rätt inneboende.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Falun