Ugglevägen

Falun
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ugglevägen, Falun
Hyrdes ut: 2021-10-01
Hyra:

5101 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

55 m2

Våningsplan:

2

Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Nästa hyresgäst har möjlighet att få nya tapeter i sovrum, ommålat i kök och hall. Det är även möjligt att få en ny golvmatta till hallen. All eventuell renovering sker efter inflytt.
En säkerhetsdörr kommer att monteras efter inflytt, hyran kommer att höjas med 137 kr/mån efter installationen.

Pågrund av de särskilda omständigheterna som råder till följd av coronavirusetcovid-19 så har vi ändrat våra rutiner för visning av lägenheter. Du som fårerbjudande kommer att få bilder på lägenheten skickade till dig istället för enfysisk visning

Området:På klassiska Kvarnberget bor du i ett område med stora grönytor och fina tallar inne i området. Det är nära in till centrum och ut till ridhus och slalombacke. Kvarnberget ligger på ett litet berg och många lägenheter har fin utsikt, vissa med sjöutsikt över Runns norra ände.Slussens båthamn och slusscaféet med minigolf och servering är mycket välbesökta på sommaren, vid foten av Kvarnbergets östra sida. Härifrån utgår också populära Slussbruden på sina kryssningar. Kopparvallen är fotbollsklubben Falu BS hemmaplan och ligger helt nära. Två pizzerior och en livsmedelsbutik finns också i området. Grovtvättstuga finns.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Falun

Rapportera fel