Rockelstad Björkbacken

Flen
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Rockelstad Björkbacken, Flen

Hyra:

12500 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

180 m2


Beskrivning

Villa på landet med magiskt läge
Stort nytt kök (40m2) med matplats på verandadel med stora fönster i tre riktningar (oslagbart). Undervåning med stort vardagsrum, ett sovrum samt tvättstuga och separat dusch/wc. Härlig övre hall på ca 45m2, master bedroom, mindre sovrum samt dusch/wc. Stora trevliga rum med ek/furugolv.

Huset är under ombyggnad/renovering och beräknas bli tillgängligt under augusti månad.

Magiskt tomt där "baksidan" är mycket privat, beläget högst upp på en kulle med stora gamla ekar runt nästan hela huset. Vidsträckta betesmarker/åkrar med kilometerlång utsikt. 300m till sjön båven, båtplats möjlig utan kostnad. Ligger som det sista huset av tre på en herrgård. Gården har stor stallanläggning och ridhus om hästintresse finns.

Uthyres gärna till barnfamilj (ej krav). Egen åkgräsklippare däremot ett krav, trädgårdsintresse en stor fördel om man har gigantisk tomt. Uthyres inkl. värme (gårdens egna fjärrvärme). Huset passar för familjeboende, ej omhändertagande verksamhet.

Observera att bilderna visar huset i ofärdigt skick under renovering i början av april. Men när det blir klart är det ett hus man vill bo i, på en tomt med den speciella känslan.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Flen