Tjusbolsvägen 3A

Forshaga
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tjusbolsvägen 3A, Forshaga


Hyra:

4100 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

83 m2


Beskrivning

3:a, 2:a och 1:a uthyres i Deje Risätter
Våra fastigheter ligger i Risätter i utkanten av Deje i Forshaga kommun, vackert belägna i lantliga omgivningar i närheten av Klarälven. Här finns stora gräsytor med lummig trädgård och uteplatser som räcker till alla. Parkeringsplats, förrådsbyggnader och tvättstuga finns. Risätter är ett lugnt område som ligger nära skog och natur, inte långt från Deje. Bussförbindelser finns. I Deje finns skola sport och simhall, affärer, restauranger, kulturhus och bibliotek m.m. Vårdcentral finns i Forshaga.
För närvarande har vi en 3:a, 2:a och 1:a ledig. Hyran är ca 4150 kr/mån ca 3200 kr/mån respektive ca 2150 kr/mån i kallhyra. El tillkommer för uppvärmning via elpanna till ett vattenburet uppvärmningssystem. Ni bör räkna med att elkostnaden tillkommer med ca 1700 kr/mån om man ser till ett snitt över hela året. Det innebär att det inte är en nackdel med två inkomster i hushållet för er som vill hyra dessa lägenheter.
Adress: Karlstadvägen 32B
Våningar: 2
Storlek: 83 kvm.
TV: TV1,TV2,TV3,TV4,TV4+,Kanal 5,ZTV.
Karta: http://www.hitta.se/LargeMap.aspx?var=Tjusbolsv%e4 gen+1%2c+Deje

Skriv och berätta vem eller vilka ni är som önskar hyra. Om ni har barn, husdjur, bet anmärkningar etc. Bifoga telefonnummer så kontaktar jag er. För er information så tar vi alltid en kreditupplysning innan vi går vidare med mer detaljerade diskussioner avseende uthyrning. Välkommen med er ansökan.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Forshaga