Sandbäcksvägen

Förslöv
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sandbäcksvägen, Förslöv
Hyrdes ut: 2022-08-01
HyraHyra:

11146 kr

RumAntal rum:

4 RoK

BoytaBoyta:

96 m2

VåningsplanVåningsplan:

1

Hyresvärdens beskrivning

Nu finns chansen att hyra totalrenoverade lägenheter på nya Sandbäcksvägen. Standarden på lägenheterna är efter renoveringen nyproduktionsstandard. Här bor du centralt i Förslöv med allt du behöver inom promenadavstånd. ICA, pizzeria, frisör, vårdcentral, apotek, skola och förskola ligger endast ett stenkast ifrån Sandbäcksområdet. Du kan även enkelt på endast fem minuter ta dig med cykel till Förslöv station där Pågatågen går både till Ängelholm, Helsingborg och Båstad. I Förslöv finns otroligt vacker natur att utforska och tillgängligheten till andra städer med enkla medel gör Förslöv till en attraktiv boendeort.
Genomgående lägenhet belägen på markplan. Lägenheten är 96 kvadratmeter stor och har fyra rum och kök. Det är stilrena och ljusa materialval genomgående i hela lägenheten. På golvet finns en trivsam och behaglig ekparkett och väggarna är vita. I badrummet finns det plastmatta på golv och väggarna är helkaklade i vitt med en grå fondvägg. I badrummet finns det även en handduktork, handfat, wc samt dusch. Lägenhetens tre sovrum är utrustade med garderober för förvaring. Trivsamt kök med plats för matbord och gott om förvaring. Här finns spis med keramisk häll, ugn, fläkt, kyl, frys och diskmaskin. Rymligt vardagsrum med utgång till den härliga inglasade uteplatsen och inte nog med det finns det ytterligare en uteplats som angränsar till den egna lilla trädgården.
Utemiljön på området kommer ge möjligheter till social samvaro i form av gemensam grillplats, lekplats, och orangeri. Här kommer även finnas en tvättstudio där hyresgästerna kan tvätta och samtidigt ha möjlighet till samvaro då den är utrustad med pentry som ger möjlighet till gemensam fika.

Fiber finns i lägenheten.

Det råder rökförbud i lägenheten och i området.
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.
Varmt välkommen med din intresseanmälan!
Information

  • Rökförbud Sandbäcksvägen
  • Uteplats


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Förslöv

Rapportera fel