Fredriksdalsvägen

Gävle
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Fredriksdalsvägen, Gävle


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

30 m2


Beskrivning

Ledig 1:a fr.o.m 1:a november Student/Pendlar
Vi är ett mindre fastighetsbolag som fr.o.m. 1:a November har en ledig 1:a. Lägenheten perfekt för dig som studerar eller är lärare på Högskolan i Gävle då det är 3 minuters gångavstånd till HiG. Lägenheten passar även dig som jobbar i Gävle och pendlar samt även du som under en tid tänkt jobba på sjukhuset i Gävle som sjuksköterska/läkare etc. är välkommen att ansöka!

Vi söker dig som tänkt bo i lägenheten under längre tid och som inte ser den som en nödlösning för en kortare period.

Lägenheten är en 1:a på 30 kvm och är nyligen byggd. Hyran ligger på 5000kr och i den ingår vatten, värme, el och gemensam tv avgift. Vi söker dig som är djur och rökfri samt skötsam då lägenheten är belägen i ett hus med andra hyresgäster som är icke studenter. Lägenheten har även uttag för ADSL (telefonuttag) men detta ingår ej.

Visningar kommer ske löpande och då många söker så kan vi inte svara på alla mail! Vi läser igenom alla mail och du som är en tänkbar hyresgäst blir kontaktad inom 2 veckor för en visning.

Deposition tas ut på två månadshyror när kontraktet skrivs. Berätta gärna om dig själv samt länka med bild om du kan, kontraktet är ett förstahandskontrakt!
Innan kontrakt skrivs gör vi även en kreditupplysning och ni får gärna lämna referenser från tidigare hyresvärdar om detta är möjligt. Lägenheten är belägen i en källare med gott ljusinsläpp.

OBS! SÅ LÄNGE ANNONSEN FINNS KVAR PÅ BLOCKET SÅ ÄR ÄVEN LÄGENHETEN/LÄGENHETERNA LEDIG!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Gävle

Rapportera fel