Hantverkargatan 19B

Gävle
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hantverkargatan 19B, Gävle


Hyra:

5500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

39 m2


Beskrivning

Underbar etta i centrala Gävle uthyres
Jag hyr ut min fantastiskt fina, rymliga och trivsamma lägenhet som är en etta från och med 16 april (eventuellt tidigare i mars, skriv från när du vill/kan hyra den!) 6 månader framåt med eventuell förlängning. Det är en bostadsrätt som ligger i en väldigt ordentlig HSB förening i centrala Gävle med 3 minuters gångavstånd till centrum. I övrigt nära till allt exempelvis Boulognerskogen, sjukhuset, mataffär.
Jag kräver att du som hyresgäst är lugn och väldigt skötsam då föreningen vill att det ska vara lugnt i huset. Du ska vara rök och djurfri. Referenser bör finnas.
Jag tycker otroligt mycket om den här lägenheten så därför kommer jag vara noga med vem som får hyra lägenheten, så det är inte först till kvarn som gäller.
Skicka ett meddelande och berätta om dig själv exempelvis vad du gör (om du studerar/jobbar) etc.
Priset för lägenheten är 5500 kr/mån och då ingår el och vatten och ett litet förråd i källaren. Diskmaskin finns, ett stort plus!!! Enstaka möbler står kvar i lägenheten men kan tas bort för den som vill. Separat ordentligt kök i lägenheten. Balkong med solläge finns :) Lägenheten är ljus, fin och harmonisk. Perfekt för den som vill ha lugn och ro.

MVH / Hanna

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Gävle