Holmudden

Gävle
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Holmudden, Gävle

Hyra:

12000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

120 m2


Beskrivning

Havsnära boende i lägenhet på villatomt
Välkommen att hyra en fantastiskt fin naturnära lägenhet i friliggande byggnad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum, badrum med dusch och golvvärme, egen tvättstuga och panoramafönster mot havet samt parkering. Lägenheten har hall och tvättstuga på bottenplan medan resten finns en trappa upp. Till lägenheten hör en egen uteplats mot en trevlig villatomt belägen mot en insynsskyddad skogsglänta. Promenera till badplats på en minut. Passar dig som uppskattar stillsamhet, lugn och ro med endast 15 minuter in till stan.

Vi hyr gärna ut till företag eller veckopendlare och kan i så fall tänka oss att erbjuda service enligt önskemål i form av möbler, sängkläder, handdukar och frukost.

Hyran kan diskuteras beroende på vad som ska ingå, hur många som ska bo och för vilket ändamål du vill hyra lägenheten. Värme, vatten och hushållsel ingår oavsett.

Vi hyr ut en del av vårt hem och det viktigaste för oss är att vi trivs tillsammans. Mejla och berätta vem du är så ringer vi upp. Endast seriösa svar.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Gävle