Svedens Gränd 29

Gävle
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Svedens Gränd 29, Gävle


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

111 m2


Beskrivning

Parhus på Svedens Udde med strandnära läge
Parhus på Svedens Udde med ett fint och strandnära läge direkt intill Gavleån med möjlighet till bad och sol hela dagen. Parhus i ett plan i toppskick som nyproducerades 2009. Öppen och ljus planlösning, modern och mycket hög standard, genomgående gölvvärme och klinker/ekparkettgolv. Stor altan i sydvästläge med sol hela dagen och vacker utsikt över vattnet. Eget, isolerat garage med klinkergolv, förrådsdel och fjärrstyrd port.

Området har en gemensam samfällighetsförening med tillgång till bla bastu intill vattnet, vedeldad badtunna, två båtar och fyra bryggor med badstege och möjlighet till bad & fiske.

Svedens Udde ligger centralt i Valbo tätort. Här finns närhet till all form av service såsom livsmedelbutiker, hälsocentral och kommunikationer. Från Svedens Udde är det ca 3 km till Valbo Köpcentrum och ca 8 km till Gävle centrum.

Planlösning
Hall med klinkergolv, golvvärme och garderob med skjutdörrar. Fint Marbodalkök med ljus skåpinredning, ekparkett, svart väggkakel, induktionshäll, frihängande fläkt i rostfritt, kyl, frys, diskmaskin, ugn och micro. Öppen planlösning med matplats i anslutning till köket.
Ljust och rymligt vardagsrum med en takhöjd på 4,20 meter. ekparkett, utgång till altanen och ett stort fönsterparti med härlig utsikt över Gavleån. Fin täljstenskamin finns i vardagsrummet.
Kaklat duschrum/tvättavdelning med badrumsinredning från Ballingslöv, klinkergolv, golvvärme, duschhörna med duschvägg, wc, handfat, tvättmaskin, torktumlare och tvättbänk med avlastningsyta.
Kaklat badrum nr 2 med badrumsinredning från Ballingslöv, klinkergolv, golvvärme, avlångt handfat, spegel med belysning, wc, handukstork och badkar.
Sovrum med ekparkett och tre graderober. Sovrum 2 med parkettgolv, 3 garderober och fönster i två vädersträck.
Friköpt fin, lättskött trädgårdstomt om 346 kvadratmeter med bla äppelträd gräsmatta och häck.

Kallhyra - uppskattad driftskostnad ca 2500-3000kr/månad. Huset är klart för inflyttning i december. Kan hyras ut möblerad eller omöblerad.
Goda referenser och inga kreditanmärkningar. Maila gärna för fler bilder.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Gävle