Valbogatan

Gävle
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Valbogatan, Gävle


Hyra:

3800 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

25 m2


Beskrivning

Rum uthyres i lägenhet centralt i Gävle
Jag hyr ut ett rum (på ca 20-25 kvm) i min lägenhet från och med 1 januari 2016, som ligger centralt belägen i Gävle (Valbogatan). Med ca 5 minuters gångavstånd till Nian gallerian och ca 8 minuters gångavstånd till högskolan.

Rummet hyres ut omöblerat med undantag för en garderob som finns i rummet. Jag har inga problem med om man har djur då jag inte är allergisk eller liknande. Däremot undanbeder jag rökare. Rummet hyres ut tills vidare, och ser helst någon som flyttar in som kan bo tills augusti som minst, så inga 2-3 månaders uthyrningar. Jag hyr ut till antingen studerande eller hel/deltidsanställd person. Hyreskontrakt och deposition löses i samband med att man får komma och titta på lägenheten.

Hyran ligger på 3 800 kr/månad, och där ingår el, vatten, bredband. Man har givetvis tillgång till ett medelstort kök och badrum som vi då kommer att dela på. Städningen turas man om med varannan vecka, därmed också ansvar att köpa tvål, diskmedel och toapapper varannan gång det tar slut.

När ni skickar mail, skriv gärna information om er själva (ålder, jobb/studie, hel/deltid, hur länge ni tänkt bo på ett ungefär), svarar tillbaka snabbast på er som redan skickat mig den informationen och läs annonsen tydligt så slipper jag upprepa saker som redan står i den. Tack på förhand.
Lägenheten och rummet kommer att visas löpande för de jag tycker känns intressanta att hyra ut till fram tills december.

Fler bilder finns att tillgå vid förfrågan.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Gävle