Valbogatan 44

Gävle
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Valbogatan 44, Gävle


Hyra:

9562 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

127 m2


Beskrivning

Fin våning i centrala Gävle uthyres
Hej!
Pga studier på annan ort så vill vi hyra ut våran lägenhet i andra hand tills vidare. Det finns goda möjligheter att hyra ut ett rum som ligger lite avskiljt, ett annat alternativ är att göra ett kollektiv.

Om lägenheten:
Fin och trivsam sekelskiftesvåning i centrala Gävle, hörnläge. Lägenheten har många tidstypiska detaljer såsom djupa fönster, skjutdörrar, valv, och pelare(!). Det finns tre st sovrum, varav ett mindre som tidigare använts som pigkammare, ett av de stora sovrummen kan fungera som matsal eller lekrum. Platsbyggda garderober samt en serveringsgång erbjuder mycket bra förvaringsmöjligheter. Det är ca 3,40 m i takhöjd och fina parkettgolv i alla rum förutom kök, badrum och pigkammare. Ett badrum med duschkabin och badkar samt en mindre gästtoalett. Nyligen bytta fönster (med djupa fönstersmygar) med mycket god ljudisolering och persienner i alla rum.

Centralt läge med närhet till både Stortorget och Centralstationen. Lägenheten ligger på andra våningen med utsikt över esplanaden och teatern. Hiss finns i huset.

Fler bilder finns och kan mailas

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Gävle