Äspetorp Nergården

Gnesta
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Äspetorp Nergården, Gnesta

Hyra:

8000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

95 m2


Beskrivning

Charmigt hus på landet
Helrenoverad parstuga med stor charm, på gårdscentrum, hyrs ut till den som är intresserade av att bo bekvämt på landet men ändå nära till samhället Stjärnhov (2 km) som ligger utanför Gnesta (20 km).

Huset är från 1600-talet och renoverat från grunden, har många ursprungliga detaljer såsom takbjälkar och dörrar. Nedervåningen består av två rum varav det ena har en vedkamin. På nedre plan finns ett ljust och trevligt kök, hall samt badrum. Köket har vedspis och är fullt utrustat med moderna vitvaror. Badrummet har helkaklad duschhörna, golvvärme och tvättmaskin/torktumlare.

Övre plan har toalett, två sovrum och ett allrum/tv-rum med utgång till balkong. Källarplan används till en vedpanna med plats för vedupplag. Huset värms upp av vattenburen värme från vedpanna med ackumulatortank och el-patron.

Total boyta är ca 95 kvm. Den stora trädgården på ca 3000 kvm består av fruktträd och andra träd, bärbuskar och en stor gräsmatta. Möjlighet finns att odla mer, t ex grönsaker och jordgubbar, hallon osv. Carport för två bilar med motorvärmaruttag.

Vi som hyr ut är mjölkbönder och driver lantbruk på grannfastigheten. Ett intilliggande sommarhus på tomten utnyttjar vi själva liksom en snickarverkstad, loge och magasin. Viss plats för förvaring kan ordnas i dessa utrymmen.

Vi önskar oss en hyresgäst som vill bo långsiktigt i huset och sköta om trädgården och vårda huset som sitt eget. Vi kommer göra kreditkontroll samt kräver referenser från tidigare hyresvärdar.

Tillträde enligt överenskommelse. Hyra 8000 kr per månad i kallhyra och exklusive el. Ved kan vi sälja och tillhandahålla.

Anmäl intresse genom att skicka meddelande där du beskriver dig själv och varför du vill hyra. Glöm inte kontaktuppgifter samt referenser. Vi kontaktar därefter de som är intressanta för en visning.

Välkommen att höra av dig.
hälsningar
Paula

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Gnesta