Heby Ängstgan Södra

Gnesta
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Heby Ängstgan Södra, Gnesta

Hyra:

7935 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

86 m2


Beskrivning

Lägenhet i Sörmlandsidyll, 8 mil t Stockholm
Ängstugan hyrs ut till permanentboende. I södra lägenheten finns ett stort kök med utrymme för matplats, två sovrum, ett sällskapsrum samt ett stort duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Huset ligger vid huvudgården på Heby med en väl tilltagen tomt, avskilt men inte isolerat. På tomten som delas med norra lägenheten finns växthus, carport med plats för två bilar samt en jordkällare.

Lägenheten värms upp med jordvärmepump och hyrs ut med varmhyra inklusive hushållsel. I hyran ingår också sophämtning & slamtömning, sotning och plogning av uppfartsväg. Snöskottning och gräsklippning ombesörjs av hyresgästen.

Från Ängstugan tar det ca 10 min med bil till både Läggesta och Gnesta, därifrån tar tåget in till Stockholm Central ca 40 min.

Möjlighet till internetuppkoppling via ADSL finns.

Närmsta tätort är Laxne (3 km), där finns förskola. I Gnesta (12 km) finns ett i stort sett komplett serviceutbud med tre mataffärer, systembolag, apotek, bibliotek, restauranger, caféer etc. I idylliska Mariefred (18 km) finns dessutom Gripsholms Slott och många trevliga butiker med ett gediget shoppingutbud och ett antal trevliga caféer och restauranger.

Visningar sker efter överenskommelse, intresseanmälan med personuppgifter och kort personbeskrivning tas emot via e-post. Eventuella frågor besvaras via e-post eller telefon.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Gnesta