Torggatan 19B

Gnesta
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Torggatan 19B, Gnesta


Hyra:

3600 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

70 m2


Beskrivning

Rum i Gnesta en timme från Stockholm
Välkommen till Gnesta - en fridfull oas med alla tjänster och bekvämligheter, nära till sjöar och natur samt ca en timmes pendeltågsresa (SL) från Stockholm (med SJ tar det knappt 40 min)!

Jag vill bo kvar i min stuga i skogen ett år eller mer och tänkte därför hyra ut ett stort rum i min lägenhet i Gnesta från 16:e september framåt. Rummet (20+ kvm) är ljust och har egen utgång till den inglasade balkongen. Den hyrs ut möblerad med säng, skrivbord, byrå, två garderober (huvudsaklig förvaring) mm.

Lägenheten är en tvåa (+ ett litet förrådsrum) med rymligt kök, stor hall samt badrum (med badkar).

Den ligger centralt i Gnesta med grönområden och sjöar intill och ca 10 minuters promenad till pendeltågstationen med ca en timmes färd till Stockholm (samt SJ-tåg som tar ca 40 min till Stockholms Central).

Det mindre rummet bebos av Fredrik och jag använder ibland det lilla förrådsrummet för övernattning samt förvaring mm.. Gemensamma utrymmen i badrum och kök delas mellan oss alla.

Söker en lugn person med stabil ekonomi som är intresserad av att bo en längre period. Inget krav men får gärna dela lite intressen som skapande, yoga, dans, vegetarisk matlagning, meditation mm.. :) Rök- och djurfri (eventuellt ok med katt, guldfisk eller nåt annat ganska fridfullt).

Hyra 3600 kr/mån.

El och bredband ingår i hyran.

Varmt välkomna att höra av er vid intresse!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Gnesta