Älghagsgatan 3A

Göteborg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Älghagsgatan 3A, Göteborg


Hyra:

11500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

57 m2


Beskrivning

Göteborg - 3 rok - 2 mån - 11 500 kr/mån
Uthyrningsperiod: 2016-10-01 - 2016-11-30

Ljus och fräsch 3:a i charmiga Gamla Masthugget, korttidsuthyrning

Central och välplanerad trea på toppen av Masthuggsberget med vidsträckt utsikt över hamninloppet och Majornas takåsar uthyres under 2 månader.

Område: Gamla Masthugget ligger på ett berg och påminner lite om en idyllisk by. Härifrån kan man promenera både till Majorna eller Linnégatan med trevliga restauranger, matbutiker och grönområden. Älghagsgatan ligger på en lugn återvändsgata varifrån Slottsskogen bokstavligen börjar på samma gata.

Kommunikation: Bilparkering finns på gatan utanför. Två minuter till buss 60 som tar dig till stan och Centralstationen på 15 minuter. Även spårvagn 11 stannar i närheten o tar dig till stan, alternativt till Saltholmen och skärgårdsfärjorna på 20 min.

Möblering: Fullt möblerad. I vardagsrummet finns soffa, matbord, skrivbord och en TV med Com-Hems basutbud. Det första sovrummet har en dubbelsäng och en stor garderob. Det andra sovrummet (som används som barnrum) kan enkelt göras om till ett vuxenrum då en större säng kan installeras, även skrivbord. Köket är fullt utrustat med kaffebryggare, brödrost, mikro, diskmaskin, kyl, frys, spis och ugn. Det finns även tillgång till matstol för bebis/barn om behov finns. I badrummet finns badkar/dusch och toalett. Balkongen har ett bord, 2 stolar och härifrån har man en vidsträckt utsikt över Älvsborgsbron, hamnen och Majornas takåsar. Wifi, el, värme och tillgång till tvättstuga ingår.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg