Älvsborgsg. 22B

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Älvsborgsg. 22B, Göteborg


Hyra:

3200 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

12 m2


Beskrivning

Inneboende sökes
Från och med 1 september hyr jag ut ett rum på ca 12 m2 till kvinnlig student. Rummet är ljust och trevligt, men också tyst och lugnt eftersom det vetter in mot gården. Det är delvis möblerat, en längre skrivbänk i ek framför fönstret är fastmonterad. Det finns en liten nisch i rummet som inretts till garderob, där man hänger sina kläder. Det finns även en byrå om du vill. Kök och badrum delas med mig. Tvättstuga finns på gården. El, internet och hemförsäkring ingår. Viktigt att veta om du är allergisk: i lägenheten finns spår av hund och katt som bott här tidigare. Intressant att veta kan vara att här också finns spår av mina två barn som bott här tidigare, de är nu 26 och 23 år.

Lägenheten är en trea, belägen i Majorna i ett landshövdingehus nära spårvagnshallen Majorna. Hållplats finns alldeles nära vårt hus, så det är lätt att ta sig till skola eller jobb. Bostadsområdet är fint med sin gamla bebyggelse och man har nära både till affärer och till naturområden. Man går till Mariaplan på tre minuter och till älven på 5. Fina cykelvägar är också ett plus här.

Förutom hyra på 3 200 begär jag en deposition på 3 200 kr vid kontraktsskrivning. Summan återbetalas vid utflyttning om allt är i sin ordning. Uppsägningstid är en månad, både för dig och för mig.

Om du är du intresserad berättar du om dig själv med några ord - och bilder om du vill, i ett mail. Jag hör av mig inom en vecka om det blir aktuellt.

Vänligen
Marianne

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg