Ånäsvägen

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ånäsvägen, Göteborg


Hyra:

6200 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

69 m2


Beskrivning

2:a i fint skick uthyres på Ånäsvägen
Lägenhet i mycket bra skick med balkong i sydvästläge.

Smakfullt renoverad i ljusa färger och vackra golv. Kök med matplats. Stort och luftigt vardagsrum med utgång till balkong i sydvästläge. Snyggt badrum som renoverades i samband med att föreningen el- och stamrenoverade 2007. Lägenheten ligger i ett lugnt område.

* Kök - Ljust och fräscht med vit inredning i fullhöjd, mörkt mosaikkakel och mörka bänksskivor. Fläktkåpa i rostfritt, spis med glashäll och kyl&frys. Matplats för fyra personer. Ljusa väggar och trägolv.

* Vardagsrum - Stort och luftigt rum med plats både för soffhörna och matsalsdel. Oljat parkettgolv (slipat 2010) och ljusa väggar. Utgång till balkong i sydvästläge med utsikt över en lugn och fin innergård.

* Sovrum - Ljust rum med vita väggar, en fondvägg och trägolv. Tre garderober.

* Badrum - Helrenoverat i samband med föreningens stamrenovering 2007. Helkaklade väggar i vitt med inslag av mörkt kakel på en fondvägg och en pelare bakom toalettstolen. Mörkt klinker på golvet. Elstyrd golvvärme. Badkar, wc och tvättställ. Fönster.

* Entré/Hall - Ljusa väggar och mörkt stengolv. Bra utrymme för avhängning av ytterkläder och förvaring i form av tre garderober och ett städskåp.

Kostnader
hemförsäkring: 190 kr/mån El: 410 kr/mån Total: 600 kr/mån = 6800kr/inkl. hyra. Vill hyra ut den from 1:a Januari 2016 eller tidigare, till någon seriös person och helst en längre tid.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg