Andalen 56

Göteborg
Lägenhet: 7 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Andalen 56, Göteborg


Hyra:

26400 kr

Antal rum:

7 RoK

Boyta:

200 m2


Beskrivning

Torslanda - 7 rok - tillsv - 26 400 kr/mån
VILLA UTHYRES I ANDALEN, VÄSTRA GÖTEBORG

Villa uthyres i Andalen (sydvästra delen av Torslanda), invid kusten i västra Göteborg.

Det är en vacker vit villa med röd dörr, som har utsikt över havet!

Det är kallhyra. Villan uthyrs omöblerad (eller eventuellt delvis möblerad, detta kan diskuteras vid intresse).

OM VILLAN:
Huset har fyra sovrum, tre badrum (en dusch och ett badkar), tvättstuga/grovkök, entré, hall, kök med matplats, separat matsal, allrum, vardagsrum med eldstad. Det finns två stora altaner som kan nås från framsidan och baksidan av huset.
Huset är privat beläget längst in på en återvändsgata.

En stor privat uppfart med ett dubbelgarage och trädgård med flera olika sittgrupper. Trädgården är stor och har gott om plats för barnen att leka. Trevligt, lugnt och barnvänligt område.

Då det gäller internet så skall Fiber (snabbaste hastigheten på marknaden) installeras under Maj.

Då det gäller uppvärmning så finns det en luft-vatten-värmepump som värmer vattnet till radiatorer och golvvärme. Det finns även en eldstad (kamin).

OMRÅDET:
Ett fint boende med nära till flera stränder, badplatser och småbåtshamnar. Framför allt Andalens egna privata badplats (http://andalen.info/) och Andalens småbåtshamn. Andalens badplats har gungor, badbryggor, hopptorn, trampolin, utedass, byggnad (har använts som kiosk vissa somrar), vissa somrar monterar man även rutschkana ner i vattnet.

Det finns verkligen gott om både badplatser och småbåtshamnar i närområdet i Sandvik, Krossholmen, Torslanda havsbadskoloni, Hällsvik, Hjuvik, Hästevik, Nötö och Långholmen dessa ligger en liten längre promenad bort eller några få minuter med bil.

Historiskt sett har denna sydvästra del av Torslanda varit ett område fullt med sommarboenden, både stugor och hus, där man ägnat tid åt sommarnöjen som bad och båtliv. Området har dock förändrats och växt explosionsartat på senare tid och växer fortfarande i mycket snabb takt. Tidigare låg även Göteborgs internationella flygplats här.

En mycket stor andel boende i området har egen motor- eller segelbåt. Här bor man om man vill bo med närhet till havet.

Det finns eventuellt möjlighet att hyra BÅTPLATS i krossholmens småbåtshamn, om man hyr villan i Andalen (det kan diskuteras). (http://www.krossholmen.se/)
Det finns en lekplats i Andalen. Ett mycket trevligt område för barn nära naturen.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg