Tillbaka till lägenhetsannonser i Göteborg

Anställd med fast jobb sök en två nära Göteborg centrum
Jag söker

Förstahandskontrakt


Minsta antal rum

2 rum & kök


Minsta storlek

55 m2


Maxhyra

8000 kr


Lägenheten söks av: Singel
Hej!
Jag heter Hassen 45 år, som en svensk medborgare jag jobbar med fast jobb i samhall AB service och lokal vård , jag bor i Umeå just nu på fint två med förstahand kontrakt hyresrätt och jag jobbar heltid här i Umeå, har inkomst från mitt jobb även jag har ingen betalningsanmärkning, jag är som djur och rökfri , lugnt samt person jag fester inte hemma även ute , respektera grannar och respektera regler i bostaden och jag ta hand för min lägenhet ni kan får mina reference från bostadumea.se.

Jag skulle vilja gärna flytta från Umeå till Göteborg grund av min ohälsa , har diskbråk i landrygg och artros i nacken det är kallt vädret påverkar negativ för min hälsa , jag fick råd från min läkare att flytta till mindre kallt stad för mindre risk för min hälsa även jag har som partner bor där i Göteborg med sin familj vi planerar att vi ska gift och hon jobbar där kan inte hon flytta hos mig.
Jag har ingen problem att flytta till Göteborg jag har en stöd från mitt jobb att flytta eftersom Samhall AB vi köra hela Sverige så att ska jobbar där i Göteborg. Jag kan flyttar direkt efter sommar. Med vänlig hälsning/ Hassen


Maila annonsören