Tillbaka till lägenhetsannonser i Göteborg

Ansvarsfull familj söker 3:a lägenhet i GöteborgJag söker

Första- & andrahandskontrakt


Minsta antal rum

3 rum & kök


Minsta storlek

55 m2


Maxhyra

10000 kr


Lägenheten söks av: Familj
Vi heter Haytham och Maria. Idag bor vi i Frövi, Lindesberg, men vi vill flytta till Göteborg på grund av min frus studier. Hon kommer att påbörja studier till förskollärare vid Göteborgs universitet i januari 2024. Dessa studier har stor betydelse för henne och vår familj.

Vi är en lugn och ansvarsfull familj bestående av Haytham (ursprungligen från Syrien) och Maria (ursprungligen från Kina) samt våra tre fina barn: 14, 7 och 1 år. Att skapa en trygg och hälsosam miljö för våra barn är av högsta prioritet för oss. Vi båda är högskoleutbildade i våra ursprungsländer och har utbildat oss som bussförare och socialpedagog i Sverige. Vi har bott i Sverige i 5 år och vi talar bra svenska.

Vi har inga inkomsthinder eftersom jag kommer att få en fast anställning på Transdev så snart avtalet är utfärdat med boendeadress. Maria kommer att få CSN-lån och arbetar på helgarna.

Vi röker inte och har inga husdjur. Vi har en god betalningshistorik, och referenser från tidigare boenden finns om så önskas. Vi är pålitliga personer och har alltid betalat våra hyror i tid. Vi ser vikten av att vårda och respektera lägenheten, och vi vill bidra till en trygg och lugn boendemiljö. Om det finns någon möjlighet att få hyra en lägenhet hos er så vore vi oerhört tacksamma.

Vi hoppas att vi får höra från er!


Med vänliga hälsningar,
Haytham och Maria


Inlagd av Haytham

Maila annonsören