Arvesgärde 3

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Arvesgärde 3, Göteborg


Hyra:

3000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

11 m2


Beskrivning

Rum uthyres, inneboende, del i 2a
Hyr ut ett rum i min lägenhet i Tuve, söker alltså en inneboende, exempelvis en stundent men absolut inget måste. Själv arbetar jag i stan och behöver lite extra inkomster. Jag har även egen verksamhet, vilken kommer att bedrivas på plats.

Boendet är tillsvidare. Men men ser väl en 1-2års period som preliminär tid, kanske längre. Minst 1 år. Hyran betalas månadsvis i förskott, och deposition på en månadshyra. 2 mån uppsägningstid.
Kontrakt kommer att skrivas, och inflyttning kan ske omgående.

Rummet
är på 11,4 m2 (se huvudbilden) med utgång till balkong och hall. Sovrummet är möblerat med en större säng (140 bredd) och en garderob. Bord och byrå finns samt en tv utrustad med chromecast. Hallen, köket och toaletten delas med mig. Hygien är extra viktigt på toaletten.
Toaletten har dusch. Tvättmaskin finns även i källaren så man kan tvätt separat.
I Köket finns ett nyinköpt side-by-side kylskåp rymligt för två, en mikro och diskmaskin. Brukar göra storkok med hemkörda recept, så finns intresset att samköra matlagning vore det uppskattat. Köket är välutrustat.

Du som sökande:
Skall vara en ordningsam och städad person som har lätt för att komma överens och du röker inte. Företrädelsevis student. Du har heller inga betalningsanmärkningar. Vill du ta hem besökare så vill jag gärna att du kollar att det är ok med mig först. Ömsesidig respekt är viktigt så jag kommer även lyssna på dina krav, vad gäller trvisel, besök mm.
Skriv lite om dig själv. Lämna gärna ditt nr så ringer jag upp.

Läge:
Lägenheten ligger i ett lugnt område i Tuve, Arvesgärde 3.
3-4 min gångväg till Tuve Torg där du finner Ica, Willys, Apotek mm. Lika lång gångväg till bussen. Buss nr 17 tar dig till centralstation (Du utgår exempelvis från hållplatserna, Hinnebäcksgatan eller Tuve Torg www.vasttrafik.se) på ca 17 min. ca 11 till Hjalmar Brantingsplatsen.
Tuve ligger förhållandevis nära Campus Lindholm där bla delar av Chalmers håller till (ca 20 min med buss)
Några hundra meter från lägenheten ligger Hisingsparken med mycket fin natur och där man kan både cykla och motionera.

Lite om mig själv
Är en kille på 33 år som tidigare studerat men nu jobbar inom fordonsindustrin. Jag är teknikintresserad och tillbringar en hel del tid med mitt företag. Trots arbete och företag behöver jag extrainkomster. Umgås med vänner mest utanför hemmet. Har hög moral och anses av både mig själv och folk omkring mig som snäll och pålitlig. Referenser finns. Har tidigare haft inneboende under studenttiden.

Fakta
Rumstorlek: 11,4 m2
Total lägenhetsstorlek: ca 63 m2
Bredband: 100mbit stabilt fiber (trådad eller trådlös anslutning)
Hiss, 3 vån
Tvättstuga (Jag har tvätttjänst som hämtar min tvätt så använder inte tvättstugan)
El, vatten, värme och bredband ingår i hyran
Dusch
P-plats ej tillgänglig

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg