Astris Gata 60

Göteborg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Astris Gata 60, Göteborg


Hyra:

14000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

75 m2


Beskrivning

Modern 3:a i Eriksberg
Mycket fin 3:a i Eriksberg/Platån

Det är en fräsch och modern lägenhet som stod inflyttningsklar under sommaren, 2013 och håller en mycket hög standard. Lägenheten är på 75 m2 (3 rum och kök, varav 2 sovrum) med stor balkong i västerläge där ni njuter av eftermiddagssolen med utsikt över innergården. Köket har en halvöppen planlösning mot vardagsrummet vilket skapar ljus och rymd. Köket är utrustat med en rostfri maskinpark bestående av kyl, frys, häll, ugn, inbyggd mikro och diskmaskin. Här finns plats för ett matbord för upp till 6 personer. Flera skjutdörrgardrober finns i bostadens stora vardagrum och i hallen.
Lägenheten är på våning 3 av 4, med eftermiddags sol i balkongen och vardagsrum. I samtliga rum pryds golven av ekparkett förutom i hall där det ligger ett klinkergolv. Tvättmaskin och torktumlare finns i bostadens badrum.
Här bor man i närhet till affärer och service med goda kommunikationer in till city med både buss samt Älvsnabben. Ett stenkast från lägenheten ligger kajen, färjenäsparken med utbud av restauranger och caféer och en trevlig promenad.

Info.

Byggnadsår : 2013.
Hyran: 14000 per månad inklusive av värme och kallvatten och avgifter. Lägenheten är ansluten till Telia Triple Play vilken innebär att IP-telefoni, Kabel-TV och bredband är ingår i hyran. Energi och försäkring kostnaden ingår inte. Deposition betalas vid flytt.
Kreditkoll vid bostadsföreningen krävs.
Hiss finns !
Bostaden är Både rök och Djur fri
Parkering: Garage finns under huset och P-plats i husets. Ägaren har uteplats parkeringsplats från GUAB (avgift ingår ej hyran).

Uthyrning är under 12 månader från och med 2016-09-01

Maila för mer info. Beskriv dig själv säger till oss att du har god inkomst och ansvarsfull hyresgäst.

visning den 15-20 Aaugusti

mvh

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg