Bäckeforsgatan 25

Göteborg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bäckeforsgatan 25, Göteborg


Hyra:

9300 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

65 m2


Beskrivning

Central nyrenov 3a uthyres fr 1 feb i 1 år
Hej!
jag hyr ut min möblerade trea fr.o.m. 1 feb, (alt fr.o.m. 23 jan om det
passar bättre), för 9300kr/mån inkl tv/bredband och parkeringsplats. Den ligger i Krokslätt på gränsen till Johanneberg. Och hyrestiden är 1 år.

Har alltså en 3a i Krokslätt, adressen är Bäckeforsgatan 25a. Det går
fort att ta sig in till olika delar av stan. Buss 19 går 100m från
dörren (hållplats Sörgårdsskolan) och det tar 5 min med den till gibraltargatan/chalmers, och ca 10 min till Vasastan. Buss 761 (även den 100m från dörren, från hållplats Hökegårdsgatan) går till Sahlgrenska/slottskogen/Linneplatsen på 9 min, hållplatsen därefter pilgatan vid Handels på 11 min. Cykla in till Götaplatsen tar 10 min. Man kan även gå 8 min och ta spårvagn 2 el 4, tar 7 min till Korsvägen/Liseberg. Det är Göteborgs kollektivtrafikkort som gäller, man behöver alltså inte köpa till extra för Mölndal kommun (om man inte åker vidare in mot Mölndal). Men lägenheten ligger tekniskt sett i Mölndal så man betalar in mindre kommunalskatt, vilket kan vara ett plus.

Själva lägenheten är nyrenoverad, ljus och fräsch med fönster i 180grader. Kritvita väggar, helkaklat badrum med golvvärme och handduksvärmare, nytt och fint kök med stor diskmaskin och två stora kyl och frys. Parkettgolv i hela övriga lägenheten utom i hallen och vid bänken i köket där det är klinkers. Det finns stora garderober i de två sovrummen med gott om förvaring. Tvättrummet är i källaren och är fräscht, och det är lätt att få tvättid. Jag hyr ut lägenheten möblerad. Möblemanget är eklektiskt, men mestadels 50/60-talsinredning. Det är två sovrum, dock är ena sovrummet omöblerat, och det andra har en 120 säng och ett skrivbord. Finns möjlighet att ta över en 180cm säng från nuvarande hyresgäster för ca 1000kr om det finns intresse, men absolut inget tvång.

P-plats ingår i hyran, och den ligger alldeles utanför lägenheten.

Området runt om är mestadels 3 vånings funkis-hus med gott om affärer, kiosker, pizzerior, kvarterskrog m.m. Det finns t.ex. förutom en liten kiosk runt hörnet, en stor Willy's och en stor ICA Maxi inte långt ifrån. Det finns även ett trevligt 2.5km elljusspår ca 5min från lghten. Det är ett lugnt och fint område med trevliga och tysta grannar.

Vi kommer givetvis skriva kontrakt med hyresvärdens tillåtelse. Hyran jag satt är baserat på min hyra, plus kostnaden för tv/bredband(100/100), samt ett påslag för möblemanget inom ramen för hyresnämndens rekommendationer. El tillkommer på hyran. Jag kommer även att begära en deposition på 10000kr vid inflytt, alltså strax över en månadshyra, detta dels som en säkerhet ifall något går sönder i lägenheten alternativt att jag inte skulle få hyrespengarna i tid. Kvitto för dep skrivs givetvis och den återlämnas vid utflytt.

Det är en otroligt fin lägenhet med möblemang som betyder mycket för mig, jag söker därför efter personer som är ansvarsfulla och lugna. Lägenheten är även djur- och rökfri.

MvH
Johan

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg