Backegårdsgatan

Göteborg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Backegårdsgatan, Göteborg


Hyra:

3900 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

90 m2


Beskrivning

3 rum till 3 tjejer/tjejstudenter
LÄGENHETER
I en tvåplans suterrängvilla är nedervåningen nyligen (2015) ombyggd till 3 fullt möblerade studentlägenheter med egna ingångar. Hög standard och med gemensamma utrymmen som kök, matsal, tvätt/tork, wc, dusch, relax, bastu och uteplats. Övervåning disponeras av en familj på tre personer.
Alla lägenheter har säng, garderob, byrå, hyllor, soffa/soffbord, skrivbord/stol på en yta av 22-25 kvm.
Gemensamma utrymmen på ca 50 kvm.
Tv med gratiskanaler, internet (12-24 Mbit, delas med övervåning) ingår i hyran liksom värme, el, vatten och sophämtning. Fiber beställt och beräknas installeras januari 2016.

HYROR
Lägenhet A, ca 22 kvm, 4 100 kr
Lägenhet B, ca 25 kvm, 4 200 kr
Lägenhet C, ca 25 kvm, 3 900 kr
(Lägenhet D, ca 18 kvm, Ej för uthyrning, är idag förråd.)

Inflyttning omgående.
Maila vid intresse eller frågor!

UTBY I GÖTEBORG
En mycket lugn och fin stadsdel i östra Göteborg med företrädesvis villor och radhus. Närheten till natur, härliga promenadstråk kring de vackra klätterbergen Utbybergen som leder upp till badsjön Bergsjön. Kring Kvibergs ängar och vid Säveån finns ytterligare promenadvägar, utegym och löpslingor. Den nya multisportarenan Nordic Wellnes är Nordens största med skidtunnel och mycket mer.
Det är 500 meter till Ica nära och 200 meter till Göteborgs bästa pizzeria, I love pizza. Förutom detta finns pizzeria Victoria, café, frisör, minigolfbana, fotbolls och innebandyklubb i området.
Nära busshållplats med bra kommunikationer, buss 58 och 159 går in till centrala Göteborg på 10-15 min. Vid Bellevue finns spårvagn 6, 7 och 11 och i Gamlestaden byggs en ny knutpunkt. Bra cykelvägar till centrum.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg