Bangårdsgatan 21

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bangårdsgatan 21, Göteborg


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

12 m2


Beskrivning

Rum i central lägenhet
Vi heter Robert och Sandra och vi bor vid Friggagatan i Göteborg.

Vi har en fin, nybyggd (2010) trea på 65kvm. Det är två sovrum, ett badrum med dusch och kök samt vardagsrum som har öppen planlösning och vetter mot gatan. I huset finns fyra tvättstugor och torkrum, garage (med lediga platser) och en terrass på taket.

Under oss (i huset) finns affärer (öppet 7-23), krogar, apotek, 24 h-gym och caféer. De har arbetat flitigt med att rusta upp gatan/området och göra det mer attraktivt.

Vi har ett möblerat rum som vi vill hyra ut. Hyran med vatten och värme är 4500 kr/månad. Utöver det tar vi 500 kronor för el, hemförsäkring, slitage samt internet (100Mbit). Det tillkommer aldrig andra utgifter.

I lägenheten finns allt man kan önska sig. Köket har diskmaskin, fullängdskyl och -frys, mikrovågsugn samt många skåp. Det finns redan köksbord, soffa, soffbord, bokhyllor och det mesta man kan behöva i köket (porslin, stekpanna, ungsäkra formar, skålar ect).

Friggagatan ligger otroligt centralt: 2 min gångväg till Svingelns spårvagns- och busshållplats, 10 min till Centralstationen och Nordstan.

Nackdelar: Vi kan inte erbjuda förrådsplats.

Vi gillar att umgås och spela spel, se på film, diskutera samt har inga husdjur.

Tid för inflytt är 7 december.

Verkar detta intressant? Maila i första hand med telefonnummer så bestämmer vi träff.

Med vänliga hälsningar
Robert och Sandra

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg