Bangårdsgatan 21

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bangårdsgatan 21, Göteborg


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

10 m2


Beskrivning

Rum i central lägenhet
Vi heter Robert och Sandra och vi bor vid Friggagatan i Göteborg.

Vi har en fin, nybyggd (2010) trea på 65kvm. Det är två sovrum, ett badrum med dusch och kök samt vardagsrum som har öppen planlösning och vetter mot gatan. I huset finns fyra tvättstugor och torkrum, garage (med lediga platser) och en terrass på taket.

Under oss (i huset) finns affärer (öppet 7-23), krogar, apotek, 24 h-gym och caféer. De har arbetat flitigt med att rusta upp gatan/området och göra det mer attraktivt.

Vi har ett möblerat rum som vi vill hyra ut. Hyran med vatten och värme är 4500 kr/månad. Utöver det tar vi 500 kronor för el, hemförsäkring, slitage samt internet (100Mbit). Det tillkommer aldrig andra utgifter.

I lägenheten finns allt man kan önska sig. Köket har diskmaskin, fullängdskyl och -frys, mikrovågsugn samt många skåp. Det finns redan köksbord, soffa, soffbord, bokhyllor och det mesta man kan behöva i köket (porslin, stekpanna, ungsäkra formar, skålar ect).

Friggagatan ligger otroligt centralt: 2 min gångväg till Svingelns spårvagns- och busshållplats, 10 min till Centralstationen och Nordstan.

Nackdelar: Vi kan inte erbjuda förrådsplats.

Vi gillar att umgås och spela spel, se på film, diskutera samt har inga husdjur.

Verkar detta intressant? Beskriv vem du är och vad du gör i ett mail med telefonnummer så bestämmer vi träff för visning av lägenheten innan vi skriver kontrakt.

Med vänliga hälsningar
Robert och Sandra

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg