Bangårdsgatan 17 41112 Göteborg

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bangårdsgatan 17 41112 Göteborg, Göteborg


Hyra:

6900 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

34 m2


Beskrivning

34 Kvm på Friggagatan
Hej,

En mysig lägenhet som befinner sig på femte våningen utsikt mot Friggagatan. Uthyres omgående under 3 månader till att börja med. Jag måste ha tillgång till lägenheten 1-3 april då jag skall flytta ut en del av mina möbler. Efter det finns det alltså goda möjligheter till förlängning.

Lägenheten befinner sig på Friggagatan och Bangårdsgatan är adressen. Coop ligger i samma hus samt har ni nära till gym, restauranger och såklart city.

Lägenheten kommer att vara fullt möblerad fram tills den 1 april då den kommer vara delvis möblerad. Om du har några möbler som du vill ha med dig kan vi såklart diskutera detta.

Lägenheten lämpar sig för en person eller möjligtvis par, då denna lägenhet har två rum fast det är en 1,5 på 34 kvm. Lägenheten har mycket bra förvaring och ett stort förråd på plan 0 om man behöver tillgång till detta.

Jag söker dig som har en stabil inkomst, inga betalningsanmärkningar, djur- och rökfri. Vid intresseanmälan så ber jag dig skicka en kort presentation utav dig och din situation idag.

Uthyres omgående, så jag läser alla seriösa intresseanmälningar på löpande band!

Deposition 2 månadshyror

Hälsningar
Emelie

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg