Bärgatorna, Västra Frölunda

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bärgatorna, Västra Frölunda, Göteborg

Hyra:

5250 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

25 m2


Beskrivning

Lägenhet i villa med egen ingång, 25kvm
Vi hyr ut vår gästlägenhet som är belägen på nedre plan i vårt hus. Adressen är en av bärgatorna i Västra Göteborg (Fiskebäck/Tynnered). Närmaste busshållplats är Grevegårdsvägen, men hållplats Beryllgatan finns på promenadavstånd varifrån bussen tar dig till centrala Göteborg på 10 minuter.

Hyresgästen har egen ingång via garaget, vilket också är den enda yta som delas med oss. Lägenheten omfattar 25 kvm och består av ett stort rum med minikök samt badrum med dusch, WC, handfat, tvättmaskin och torktumlare. Köket är ett IKEA-kök av typen Trinett, bestående av kylskåp, mikrovågsugn, förvaringsskåp samt två spisplattor. I garaget har hyresgästen tillgång till frys.

Lägenheten hyrs omöblerad med el, värme och vatten inkluderat i hyran. Månadshyran är 5250 kr samt en depositionsavgift om två månadshyror. Hyreskontraktet innefattar inte tillgång till trädgård. Lägenheten är tillgänglig från och med 8 april.

Första kontakt tas via mail där du skickar in din ansökan. Vi väljer sedan ut dem vi önskar kontakta för ett personligt möte samt visning av lägenheten. Vi önskar endast en hyresgäst.
Välkommen med din ansökan!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg