Befälsgatan 8

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Befälsgatan 8, Göteborg


Hyra:

9800 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

53 m2


Beskrivning

Nyrenoverad fin 2:a med balkong o p-plats
Fin och helt nyrenoverad lägenhet på Kviberg. Lägenheten ligger i ett lugnt och bra område. Den har en större balkong med skjutglaspartier. Köket är rymligt och helt nytt. Gott om förvarning med 150 cm skjutgarderob samt ytterligare en garderob på 100 cm. Lägenheten kommer delvis att vara möblerad, har en källarbod samt p-plats. Bra bostadsrättsförening med bastu, minigolf, biltvätt o aktiviteter. Spårvagn finns 100-tals meter ifrån med täta avgångar o 10 min till centralstationen. Fint område där det finns bra utbud med sportaktiviter, kultur och butiker. Uthyres långtid med uppstart antingen den 16/9 eller 1/10.

Den hyrs ut delvis möblerad och i hyran (9 000 kr/mån) ingår värme, vatten, el, basutbud TV Comhem, bostadsrättsförsäkring (obs. den som hyr behöver även teckna egen hemförsäkring, och föreningens avgift för andrahandsupplåtelse). Som deposition lämnas två månaders förskottsbetalning som betalas i samband med att kontrakt skrivs i lägenheten.

Du eller ni som vill hyra får inte ha husdjur eller röka i lägenheten och bör ha god inkomst. Skriv epost och berätta kort om dig eller er vid intresse av att hyra lägenheten så tar jag kontakt.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg