Befälsgatan

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Befälsgatan, Göteborg


Hyra:

8900 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

53 m2


Beskrivning

Nyrenoverad fin 2:a med balkong o p-plats
Fin och helt nyrenoverad lägenhet på Kviberg. Lägenheten ligger i ett lugnt och bra område. Den har en större balkong med skjutglaspartier. Köket är rymligt och helt nytt. Gott om förvarning med 150 cm skjutgarderob samt ytterligare en garderob på 100 cm. Lägenheten kommer delvis att vara möblerad (dessa kan ni ställa i boden om så önskas), har en källarbod samt p-plats. Bra bostadsrättsförening med bastu, minigolf, biltvätt o aktiviteter. Spårvagn finns 100-tals meter ifrån med täta avgångar o 10 min till centralstationen i Gbg centrum. Fint område där det finns bra utbud med sportaktiviteter (nära Nordens största multisportarena http://www.prioritetsernekearena.se), restauranger, kultur och butiker. Uthyres långtid (minst 1 år) med uppstart 1/8-2016.

Den hyrs ut delvis möblerad och i hyran (8 900 kr/mån) ingår värme, vatten, p-plats, basutbud TV Comhem, bostadsrättsförsäkring (obs. den som hyr behöver även teckna egen hemförsäkring). Som deposition lämnas två månaders förskottsbetalning som betalas i samband med att kontrakt skrivs i lägenheten. Jag står för elabonnemang och vi läser av vid in - resp utflyttning. Varje månad betalas 250 kr in extra i samband med hyran och ev över/underskott betalas sen vid utflyttning.

Hyran betalas i förskott senast den 27 varje månad.
3 månaders uppsägning gällande båda parter.

Ni/ du som hyr vill jag har stadig ekonomi, inga betalningsanmärkningar. Kreditupplysning kommer att göras. Djur och absolut rökfria. Lugna och vårdar lägenheten.

Skriv epost och berätta kort om dig eller er vid intresse av att hyra lägenheten så tar jag kontakt för en visning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg