Beryllgatan 18

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Beryllgatan 18, Göteborg


Hyra:

8500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

53 m2


Beskrivning

Lägenhet uthyres i Västra Göteborg under 1 år
Hej!

Jag önskar hyra ut min fina lägenhet på Beryllgatan i Västra Göteborg delvis möblerad från och med 1/7 (datum något flexibelt). Lägenheten har nära till grönska och cykelavstånd till hav, Frölunda Torg samt fantastiska kommunikationer - det tar ca 8 min till Järntorget och 14 min till Brunnsparken med buss 50. Lägenhet är en 1.5:a på 53,1 kvm och uthyrningskontraktet är på 1 år.

Hyran är 8500 kronor per månad, uträknad enligt villkoren för skälig hyra och baserad på värdering av bostaden gjord av mäklare i april 2016. I hyran ingår vatten, el och parkeringsplats på däck i nära anslutning. Lägenheten är även utrustad med tvättmaskin/torktumlare, diskmaskin, balkong, klädkammare, ett nyrenoverat kök och badrum (januari 2015), samt källarförråd. Lägenheten ligger i ett tyst och lugnt område på andra våningen utan hyresgäst under. Comhems basutbud ingår via TV, internet (fiberanslutning finns) och hemförsäkring tecknas av dig separat. Hyran betalas i förskott varje månad.

De möbler som syns på bilderna och planeras lämnas kvar (således inkluderas i hyran) är den rymliga och härliga soffan inköpt på EM möbler, Sony Smart TV (med Netflix, Spotify, YouTube m.m) på 49", tv-bänk, bokhyllor i sovrum samt hyllor i köksdel, gardiner som skiljer av sovrum, hatthylla, skohylla samt balkongmöbler - allting inköpt i februari 2015 samt säng från Ikea på 160 cm. Om någon av möblerna inte önskas går detta eventuellt att ordna.

Jag önskar en eller två hyresgäster med god ekonomi och fast inkomst (samt utan betalningsanmärkningar). Ett ytterligare krav är att du är mån om ditt hem och gillar att ha rent och prydligt runt om dig.

Om ovanstående låter intressant eller du vill se fler bilder var god kontakta mig via mail och berätta mer om dig själv/din sambo så hör jag av mig.

Mvh,
Amanda

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg