Beväringsgatan

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Beväringsgatan, Göteborg


Antal rum:

1 RoK


Beskrivning

Inneboende i stor trea sökes
Jag söker någon att dela min fina lägenhet med från den 1 april på obestämd tid. Det är en stor trea på 75 kvm som ligger på 12:e våningen. Förutom de två sovrummen finns det ett stort vardagsrum, kök, badrum och en stor inglasad balkong med fantastisk utsikt över Kvibergs kyrkogård och hela staden.

Lägenheten ligger på Beväringsgatan med hållplats precis intill där tre spårvagnar går, linje 6, 7 och 11. Det tar 12 minuter med vagnen in till centrum. Det går även fint att cykla till stan på ca 20-30 min (beroende på den göteborgska vinden).
Träningsställe, mataffär, bibliotek, apotek mm finns på gångavstånd vid både Kortedala torg och Gamlestadstorget.

Hushållet är helt vegetariskt, djurfritt och feministiskt. Jag ser även gärna att du inte röker.

Hyran ligger på 3600, då ingår el, internet och hemförsäkring.

Jag heter Linnea, är 30 år och har studerat under många år på universitetet men jobbar nu på en skola som elevassistent och fritidspedagog. Jag frilansar även som skribent. Jag tycker det är viktigt att ha ett ordentligt hem där det känns fint och trevligt att hänga. För mig är det viktigt med feminism, politik, hantverk, musik och natur. Jag är gärna hemma på kvällarna och hänger i soffan med fint folk, kanske stickar lite eller kollar på serier. Jag sjunger i en kör som heter Slynkören, vi repar varje vecka och har ganska mycket spelningar, och så väver jag en dag i veckan. Detta gör att mina stunder hemma är rätt viktigt för mig. Då vill jag ta det lugnt, gärna snacka lite med den jag bor med, laga god mat, göra yoga eller vila. Under säsong odlar jag och en vän i en odlingsförening här i Gamlestan. Eftersom min flickvän är norsk är vi en del i Norge när vi är lediga, men också på vårt landställe utanför Varberg.
Jag tycker att det är väldigt viktigt att det funkar bra med gemensamma ansvar i hemmet, jag vill att båda parter ska känna att de får plats och utrymme; är det något som skaver ska man kunna prata om det. Det allra viktigaste för mig är att du som flyttar in vill vara medskapande i att göra detta till ett gemensamt hem där vi båda trivs och känner att vi får plats.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg