Birger Jarlsgatan 3

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Birger Jarlsgatan 3, Göteborg

Hyra:

7100 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

32 m2


Beskrivning

Mysig Majorna-lgh minst 2 mån
(OBS: kontakt endast via mail. Vänligen läs hela annonsen!)

Hej!

Då jag planerar ta ett uppehåll från mina studier för att komma tillbaka först till vårterminen vill jag hyra ut min lägenhet i utkanten av Majorna till annan student vid Chalmers eller Göteborgs Universitet under hösten. Att du är/ska bli student (ej distans) vid något av dessa universitet till hösten och kan bevisa det vid inflytt är ett krav från hyresvärden. Då jag ännu inte har fått mer än ett muntligt okej på att jag får hyra ut lägenheten i andra hand kan jag dock inte garantera boende i längre än två månader (vilket är uppsägningstiden om jag kommer bli tvungen att lämna lägenheten helt p.g.a. uppehållet). Får jag skriftligt okej inom kort kommer vi kunna skriva vitt kontrakt på hela perioden från första september fram till januari. Ett informellt kontrakt oss emellan skriver vi givetvis oavsett.

Lägenheten är en väldigt trevlig, rätt så nyrenoverad etta som ligger i en f.d. hushållsskola i utkanten av Majorna, närmare bestämt i Kungsladugård. Den har högt i tak med stora fönster och är fullt utrustad, men diskmaskin finns ej och tvätt sker i gemensam tvättstuga. På baksidan av huset finns en stor gräsplätt och det är denna du har utsikt över från fönstren. Ett stenkast från huset finns en liten mataffär samt spårvagnshållplatsen Godhemsgatan, från vilken du tar dig smidigt och snabbt till stan på ena hållet, och Saltholmen på andra hållet. Slottsskogen och Röda Sten ligger också på mycket nära avstånd.

Mina egna utgifter för lägenheten uppgår till ca 5100:-/mån. och på detta har jag lagt till 2000:- då jag anser det rimligt för området, standarden och möblerna som till viss del är mycket exklusiva. Jag kommer dock tillämpa högsta-bud - du som söker kommer därmed ha större chans om du bjuder över andra sökande (och alltså över angiven hyra). Om du vill ge förslag på hyra kan du göra det i din intresseanmälan.

Du som söker är rök- och djurfri, renlig och utan planer på för vilda fester. Tjej, kille, ensam eller i par spelar ingen roll!

Vi hörs!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg