Blåvalsgatan

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Blåvalsgatan, Göteborg


Hyra:

6500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

54 m2


Beskrivning

Möblerad 2:a i Högsbo uthyres 1 år
Hej!

Ska försöka få med det mesta här med en gång så att det inte blir några överraskningar senare. Ber dock om ursäkt om jag glömt något, men då får vi ta det i efterhand.

Jag har en komplett möblerad/utrustad 2:a för uthyrning fr.o.m. 1:a mars och ett år framåt. Kan anpassas till ensamstående, par eller ensamstående förälder (skilda sovrum tänker jag på). Lägenheten är på (2:a våningen) 54 kvm med bra fördelning av ytorna. Dusch/badkar. Tvättstuga i källaren i samma trappuppgång. Klädkammare, inget förråd. Ligger i charmiga 3-våningshus i gult tegel på Blåvalsgatan. Lugnt område.

Förutsättningar;
Uthyres till djurfria och rökfria person/-er!
Hyres EJ ut på kortare tid än ett år.
Parkering samt "grundel" ingår. "Överskottsel", hemförsäkring (det är ett krav att tillträdande hyresgäst tecknar egen hemförsäkring) och eventuellt bredband (fiber finns) tillkommer. Depositionsavgift, borgensförbindelse plus en månadshyra i förskott. Inga betalningsanmärkningar osv. Då jag har ansvar i min tur till min hyresvärd är jag noggrann med vem som flyttar in! Det tjänar alla på i längden också, tror jag!

Jag tänker såhär; vi startar med att du/ni svarar med en presentation av dig/er och din/er situation samt tankar kring min lägenhetspresentation. Bifoga gärna bild om det går, annars ha det förberett när jag svarar tillbaka på mejlen. Det skulle kännas bra att ha en bild innan vi går vidare - hoppas du/ni har förståelse för det!

Då detta delvis bygger på förtroende kommer jag att ta mig rätten att bestämma vem som kan hyra lägenheten. Alltså inte "först till kvarn"!

Jag ser fram emot att komma i kontakt med rekorderliga och ansvarstagande människor och på så sätt kunna erbjuda mitt boende till den/de som bättre behöver det än jag.

Hälsningar

//Janne

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg