Blidvädersgatan 35E

Göteborg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Blidvädersgatan 35E, Göteborg


Hyra:

3200 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

60 m2


Beskrivning

Trevlig inneboende sökes, eget rum i 3:a
Mitt namn är Jonatan och jag bor i en trea vid Vårväderstorget på Hisingen i Göteborg. Min inneboende Cecilia flyttar ut vid månadsskiftet och jag söker en ny inneboende från 1 december.

Lägenheten är på 60 kvadrat, nyrenoverad för några år sedan och ligger i ett väldigt tyst område med ett härligt centrum med Willys, bibliotek, apotek och många andra butiker. Det är 15 minuter till stan med flera spårvagnslinjer (5, 6 och 10).

Jag arbetar som lärarvikarie och frilansar även inom event och evenemang som producent och produktionsledare. På fritiden dansar jag lindyhop, fotograferar, gör improteater och håller på med Roller Derby. Jag gillar ett socialt boende och du ska känna att du bor här lika väl som jag. Därför vill jag gärna att du skickar en kort presentation av dig själv, sen är du förstås välkommen att komma förbi lägenheten på en kaffe och se om du trivs.

Rummet är omöblerat på sju kvadrat, med fönster mot gräsplan och det finns gott om förvaring i hallen. Vardagsrummet är ljust, med köksbord / arbetsbord, soffa och TV (med Netflix) och köket är väldigt fint med fönster och gott om hyllor och skåp. Tvättstuga finns på gården (ofta lediga tider), Internet finns i lägenheten (fiber 100 Mbit) och ett stort badrum med dusch. I källaren finns ett förråd och det finns även en inglasad balkong med soffor.

Hyran är på 3200 kr och kostnad för Internet , försäkring och el tillkommer (ca 200 kr per månad). Det är hälften, utan några tillägg. Uppsägningstiden är 2 månader och du kan hyra tillsvidare.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg