Bokekullsgatan 7B

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bokekullsgatan 7B, Göteborg


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

35 m2


Beskrivning

Schysst inneboende sökes omgående
Hej!

Min rara inneboende ska flytta ihop med sin kille och jag söker därför en ny trevlig person att dela lägenhet med.

Lägenheten är en mysig trea på Bokekullsgatan i Kungsladugård, och du som blir min nya bokompis får tillgång till följande:

- ett eget sovrum, ganska litet (fast absolut inte pyttelitet), vitmålat. Möblerat eller omöblerat får du välja själv. Just nu är det möblerat med en 120 säng, en bokhylla och ett skrivbord.
- full tillgång till kök med alla inventarier'
- eget skåp i badrummet
- halva klädkammaren och eget klädskåp
- fiberbredband
- teve och tevelicens
- p-plats om du behöver det

Jag som blir din "kombo" är en 32-årig tjej, jobbar som frilansjournalist och är ganska så easygoing och lätt att komma överens med.

Jag söker i första hand en inneboende som ämnar att hyra under en lite längre tid. Det är bra om du är trevlig, lättsam och har ett sunt ordningssinne. ;) Vi börjar med en prövotid på 1 månad, och om allt funkar fint mellan oss förlänger vi kontraktet med 3-6 månader i sänder. Jag begär ingen depositionsavgift, men jag tar för givet att du är skötsam och betalar hyran senast den 27:e varje månad. Jag kommer att ta en kreditkoll innan uthyrning.

Jag vill gärna låta min nuvarande inneboende slippa uppsägningstiden om jag kan eftersom hon flyttar ut redan nu, och kommer därför att prioritera dig som kan hyra rummet från 1 november.

Hyran är 4000 kronor/månad.

Låter det intressant?

Släng då iväg ett par rader om dig själv till min mejl så snart som möjligt, så lovar jag att återkomma till dig under torsdagen den 29 oktober.
Jag kommer att vara hemma och kunna visa lägenheten på fredag och du som blir min nya inneboende är välkommen att flytta in är välkommen att göra så nu på söndag.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg